Avoinna sopimuksen mukaan

+358 44 530 9323
Miksi käytän ravintolisiä
Minulta kysytään usein miksi olen valinnut ensisijaiseksi tuotemerkiski juuri FitLinen tuotteet?

Minulta kysytään usein miksi olen valinnut ensisijaiseksi tuotemerkiksi juuri FitLinen tuotteet? Nämä tuotteethan ovat syy siihen miksi aikanaan päädyin opiskelemaan funktionaalista ravintoterapiaa. Sillä tuotteita käyttäessä huomasin ensin itse saavani niistä paremman hyödyn kuin aikaisemmin syömistäni puristemuotoisista pääsääntöisesti synteettisistä vitamiineista. Ja kun sitten aloin "diilata taikajauhoja ja ihmenappuloita"- muillekin (eli aloin toimia itsenäisenä FitLine jälleenmyyjänä) huomasin tuotteiden toimivan muillakin. Halusin sitten tietää miksi nämä toimivat kun monet muut eivät ja mikä oli se biokemiallinen mekaniikka sen toiminnan taustalla. Ja matkani ravintoneuvojan ja ravintoterapeutin opintojen läpi tuotti vahvan ymmärryksen ja lisäsi entisestään luottamustani näihin tuotteisiin.


Miksi siis edelleen käytän itse  ensisijaisesti FitLinea ja suosittelen sitä asiakkailleni?


Viisi syytä miksi valintani on FitLine:

  • * Helppous
  • * Imeytyvyys
  • * Laatu
  • * Turvallisuus
  • * Innovatiivisyys

Helppous

FitLinen tuoteperheen ydin on optimaalisetti, eli Powercocktail ja Restorate. Nämä kaksi annospusseihin pakatut monivitamiini ja kivennäis+hivenaine ravintolisät auttavat helposti ja vaivattomasti turvaamaan päivittäisen välttämättömien ravinteiden saannin. Tuotteet eivät ole ateriakorvikkeita, vaikka sellaisiakin valikoimasta löytyy, vaan normaalia ravintoa täydentäviä.


Powercocktail sisältää pääsääntöisesti biodynaamisesti viljellyistä kasviksista uutettuja ravinteita (vitamiineja). Tuote sisältää myös näistä samoista kasviksista peräisin olevia liukenevia ja liukenemattomia kuituja (kuidut ovat suolistomikrobien, niiden hyvien tyyppien, ruokaa) ja kuidut kuohkeuttavat myös ulostemassaa ja sitovat maksan prosessoimia toksiineja niin että nuo jäteaineet saadaan pois elimistöstä. Tuotteessa on kahta kantaa maitohappobakteereita, joiden on tutkimuksissa todettu olevan oleellisimmat kannat tukemaan suoliston hyvinvointia. Lisäksi tuotteessa on 8 erillaista kasviperäistä ruuansulatusentsyymiä jotka toimivat suolistossa oman ruuansulatuksen apuna tukien syödyn tavallisen ruuan sulamista ja imeytymistä ruuansulatuskanavasta kehon hyödyksi. Eli tämä tuote tukee koko ruuansulatuskanavan toimintaa ja auttaa sitä kautta koko kehoa toimimaan paremmin.


Restorate puolestaan sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän kivennäis- ja hivenaineita jotka tukevat hermoston ja lihaksiston jälleenrakennusta ja palautumista päivän rasituksista. Oleellinen asia palautumisessa on saada soluihin ja solujen välitilaan jäävä happoylijäämäinen moska ulos, jolloin solutason aineenvaihdunta toimii parhaalla tavalla. Jokainen joskus urheilusuorituksen tehnyt tietää miltä tuntuu kun lihakset menevät ns maitohapoille, jolloin lihasten toiminta hetkellisesti hyytyy. Vastaavanlaisia kuona-aineiden aiheuttamia hyytymishetkiä kehossa tapahtuu mikrotasolla joka päivä, urheilee tai ei. Ja näiden korjaamiseen tarvitaan riittävästi elimistössä vapaana liikkuvia mineraaleja. Jos tällaista vapaasti käytettävää varastoa ei ole, vapauttaa elimistö tarvittaessa luuston mineraaleja ns happopuskuriksi. Ja jos elimistö ei voi jälleenrakentaa luustoa materiaalin puutteessa, voi seurauksena olla osteoporoosi. 


Eli näillä tuen helposti ja vaivattomasti elimistöni ravinteiden saantia ja palautumista. Sekoittaen aamulla yhden juoman lisäämällä annospussin lasilliseen vettä ja illalla toisen annospussin lasilliseen vettä.


Imeytyvyys

Nestemäinen antomuoto lisää ravinteiden biosaatavuutta, eli imeytymistä suolistosta verenkiertoon elimistön hyötykäyttöön. Kun ravinteet on jo valmiiksi uutettu kasviksista, ei elimistön tarvitse kuluttaa energiaa pilkkoakseen kasviksia ja saadakseen ne imeytyvään muotoon. Tämä on oleellista varsinkin silloin jos suolisto on huonossa kunnossa ja ravinteiden imeytyminen heikentynyt esimerkiksi suolinukan tuhotumisen vuoksi.


Lisäksi Powercocktailin ruuansulatusentsyymit auttavat pilkkomaan syömääsi ruokaa ja imeyttävät siitä ravinteet paremmin.


Laatu

FitLinen oma laatustandardi raaka-aineiden suhteen on korkea. Lisäksi tuotteet valmistetaan GMP laatustandardin mukaisesti. Ravintolisille GMP ei ole pakollinen kuten lääkevalmisteille, mutta yritys on valinnut noudattaa korkeampaa standardia. 


Turvallisuus

PM international, eli FitLinen valmistaja  on ulkoistanut laadunvalvonnan Elab analyticille (kuuluu TÜV konserniin). Tämän lisäksi tuotteet löytyvät Kölnin listalta, joka on urheilijoille suunnattu douping-vapaiden ravintolisien lista. FitLine onkin useassa maassa eri urheilujärjestöjen, myös SUL:in, virallinen sponsori. Eli urheilijat voivat huoletta käyttää tuotteita niin treeni kuin kisakaudella.


Innovaatisuus

FitLinella on reilun parinkymmenen ammattilaisen (lääkäreitä, ravitsemustieteilijöitä yms) tieteellinen toimikunta joka vastaa tuotekehittelystä. Nämä ammattilaiset sekä tekevät tutkimuksia, että seulovat jatkuvasti uusimpia tieteellisiä tutkimuksia joissa selvitetään terveyttä ylläpitävien ravinteiden toimivuutta. Tuotteita kehitetään jatkuvasti viimeisimmän tiedon mukaan. Eli valikoimaan sekä tulee uusia tuotteita että linjastolla olemassa olevia tuotteita kehitetään entistä paremmaksi.


PM Internationalilla on oma laboratorionsa osana LISTiä, eli Luxemburgin tiede ja teknologia instituuttia ja se tekee tiivistä yhteistyötä Upper Austrian yliopiston kanssa. PM International on palkittu monena vuotena innovaatiopalkinnoilla työstään tuotekehittelyn ja hyvinvoinnin saralla. Yrityksen tuotteilla ja tuotantotavoilla on lukemattomia patentteja jotka säilyttävät nämä innovaatiot vain FitLinen tuotteissa.


Jos haluat testata mitä nämä tuotteet tekevät sinulle, surfaa http://6197829.fitline.fi

ja jätä tilauksesi. Saat tuotteet käyttöösi riskittä 100% tyytyväisyystakuulla 30 pv ajaksi. 

Jos kärsit suolisto-ongelmista tai terveydentilassasi on muuten huomautettavaa, voit varata ennen tilausta ajan 15 min maksuttomaan online/puhelin konsultaatioon, jossa autan sinua valitsemaan sopivat tuotteet ja kerron kuinka käyttö kannattaa aloittaa jotta saat parhaan hyödyn tuotteista.

Verkkokauppaan
Ajanvaraus 15 min konsultaatioon