Työhyvinvointi

Miksi panostaa työhyvinvointiin? 

Yksi sairaspoissaolo-päivä maksaa työnantajalle vähintään 350€. Sairauspoissaolojen väheneminen on yritykselle merkittävä kustannussäästö. Palautumisen ja unen laadun paraneminen parantaa työssä tuottavuutta merkittävästi. Työhyvinvointi myös sitouttaa työntekijän paremmin työpaikkaan.


Ravintoluennot

Kuinka ruokavaliolla ja ravintoon liittyvillä valinnoilla voi vaikuttaa energiatasoihin, työssä jaksamiseen, palautumiseen ja vastustuskykyyn

Luentojen kesto sopimuksen mukaan 45 - 120 min. Puolen päivän ja koko päivän luentosetit myös mahdollisia TYHY ja TYKY-päivän ohjelmaksi. Voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.


Method Putkisto

Ryhtieroosio kuvaa huomaamatonta ryhdin rappioitumista. Sen oireet tunnistetaan selkäkipuina tai keskittymisen vaikeudesta. Method Putkisto lajit tarjoavat hyvät harjoitusohjelmat jolla saadaan stressi kuriin, palautuminen käyntiin, tuodaan ryhtiä, parempaa kehon hallintaa ja parempaa aivojen toimintaa.

Ohjaustunnin kesto sopimuksen mukaan 30 - 90 min. Puolen päivän ja koko päivän workshopit ovat myös mahdollisia TYHY ja TYKY-päivän ohjelmaksi. Voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.


Rentoutusvalmennus

Erittäin syvärentouttava, meditatiivinen harjoitus jossa keho ja mieli viedään rentoutuneeseen tilaan ja hermosto saadaan tasapainotettu pakene ja taistele - tilasta palauttavaan ja luovaan tilaan. Valmennuksen kesto sopimuksen mukaan 45-90 min


CST

Stressaavan tai fyysisen työn tekijöille säännölliset kehonhuollot kraniosakraaliterapian avulla vähentävät tuki ja liikuntaelinsairauksista johtuvia työstä poissaoloja merkittävästi. Hoidon kesto 60 min/hlö. Ensimmäisellä kerralla 90 min sisältäen alkukartoituksen.

Pyydä tarjous [email protected]